Fikk møte sitt idol

Om de fleste som ville ha med seg hva programmet til Østensjøs bydelsdager hadde å by på dro til Abildsø idrettsplass, var det også en del i Oppsal senter på lørdag. Noen hadde nemlig en helt spesiell kar de ville møte der.

Oppsal: "Møt Anders fra Idol på Oppsal Senter" sto det nemlig i programmet. Og skulle man komme nærmest scenen hvor idolet skulle opptre, var det best å være tidlig ute.

Kl. 11 sto det i programmet han skulle være der, men DJ'n han hadde med seg ba fansen være tålmodig. Og det var de. Først litt musikk - og så kom han.

Autografblokker var klare, og da den lysluggete gutten satte seg ned på scenekanten, strakte de mest interesserte frem sitt han skulle skrive på. Det blir anledning til å få autografer etterpå også, men først kan dere få være med på en TV.-spillkonkurranse, opplyste DJ'n. Meld dere på hos Anders.

Men det var nok det å høre han spille og synge de fleste ventet mest på. Og sang og gitarspill ble det. Tett opp til scenene sto de. Flest "fjortiser" og yngre, men også en del eldre som tydeligvis hadde fulgt Idol-konkurransen.

Som mange vil vite, røk Anders ut. Men hva gjorde vel det for dem som fikk møte han på Oppsal. Han var jo tross alt et idol.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.