*Nettavisen* Nyheter.

Fikk ny stue av TV3, satte fyr på kjøkkenet etterpå

Slik så stua ut før "Norges styggeste rom" pusset den opp. Foto: Foto: TV3

Tom Melby og Merethe Lendl på Rødtvet fikk stua pusset opp av «Norges styggeste rom». Fire dager etterpå begynte kjøkkenet å brenne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tom Melby (i midten) og Merethe Lindl (til venstre) er fornøyde eiere av ny stue. Foto: Foto: TV3

GRORUD: I uken som kommer, tar programleder Jannecke Weeden med seg interiørekspert Halvor Bakke
og snekker Torkel Gjerset til Mellomgården borettslag på Rødtvedt. På mandag får vi se Melby og Lendl sin stue gå fra 90-talls til en moderne stue med etnisk stil.– Jeg syns stua var Norges fineste rom fra før jeg, ler Tom Melby. Han har bodd i leiligheten i 20 år, uten å pusse den opp.– Hadde ikke du likt lilla og gul stue? Det var samboeren min som ville ha en endring, så hun meldte oss på «Norges styggeste rom.» Jeg er kjempefornøyd med resultatet altså, det var akkurat slik vi ville ha den. De spurte hva vi ønsket oss, men vi visste jo ikke hva vi fikk. Men de traff godt.

Les også: Tobias fikk nytt rom på tv

Satte fyr på kjøkkenet

Mens TV3 fikk boltre seg med stua, bodde de i en leilighet i Pilestredet. Etter å ha vært borte i en uke, fikk de komme hjem igjen til en splitter ny og moderne stue.

Men hellet sluttet fire dager senere. På fredagen klarte nemlig Merethe å sette fyr på kjøkkenet.– Jeg kom hjem fra jobb, også merket jeg at det luktet brent i oppgangen. Jeg spøkte med at det sikkert var noen av naboene som prøvde å lage mat, men da jeg kom inn i leiligheten møtte jeg Merethe som var helt svart i ansiktet, sier Melby. – Det begynte å brenne i vifta, så nå må vi pusse opp kjøkkenet også. Jeg ble sendt på sykehuset med røykforgiftning. Jeg tenkte ikke på å få meg selv ut, det var jo barn i leiligheten, sier Lendl.


Les også: Dette er ikke boligen for den blyge

90-tallsstil

Merethe har bodd i leiligheten i to år og har hatt lyst til å pusse den opp siden før hun flyttet inn.– Jeg er kjempefornøyd med den nye stua! Leiligheten hadde en bondestil, med sterke farger og border på veggene. Gult, grønt og lilla, det ble litt mye, sier Lendl.

– Det var spennende å få inn folk som har greie på dette. Det var starten på det vi lenge hadde sagt at vi skulle gjøre. Stua gjorde at vi ble ferdige med resten av oppussingen, sier de fornøyde samboerne.De fleste av venner og familie har ennå ikke fått sett den nye stua. De får i likhet med TV3 sine seere se resultatet mandag kveld.– Jeg gruer meg til å se programmet. Men det er verdt det. Når jeg fikk dette sluttresultatet, så skal jeg klare å se meg selv på TV, sier Lendl.Til tross for at Melby er veldig fornøyd med den nye stua, legger han ikke skjul på at en del minner nå er borte.– Jeg har i hvert fall fått beholde guttestolen. Den passer perfekt til rumpeballene mine, ler Melby.

"Norges styggeste rom", mandag til torsdag kl. 19.30 på TV3

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag