*Nettavisen* Nyheter.

Fikk nye innspill på trafikkmøte

MØTTE FOLKET: Lokalpolitikerne Kristin Sandaker (f.v.), Nasir Ahmed og Mads Lindahl tok imot innspill om trafikken i bydelen. Foto: Foto: Privat

Trafikkutvalget i Østensjø fikk innspill om alt fra klimapåvirkning til vintervedlikehold da de inviterte til åpent møte.

ØSTENSJØ: Lørdag 16. mars inviterte Trafikkutvalget i Bydel Østensjø til åpent møte.

LES OGSÅ: Si din mening om trafikken i Østensjø

– Det var 14 frammøtte. De representerte alt fra Østensjøvannets venner og deres uro over miljø- og klimapåvirkningen av biltrafikken i vår bydel, til folk som satte søkelys på helt spesielle problemadresser og -strekninger, sier Kristin Sandaker, leder av bydelsutvalget.

– Folk var også opptatt av de sosiale sidene ved samferdsel, spesielt knyttet til manglende vintervedlikehold og eldre, sier Sandaker.

Lokalpolitikere tok imot innspilll, og forsøkte å sortere dem i saker som tas inn i trafikkplanen, og saker som må følges opp raskt av hensyn til trafikksikkerhet.

– Det ble pekt på forskjellen mellom politikk og forvaltning, siden man både kan og bør ta tak i mye sjøl, ved å bruke de meldesystemene kommunen og bydelen har etablert, sier Sandaker, og henviser til blant annet Bymiljøetatens nettsider.

LES NYHETER OG SPORT FRA ØSTENSJØ-OMRÅDET HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.