RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk nytt flagg av påskekosen


NYTT FLAGG: Påskekos og inntekter fra lotteri kom godt med for Lambertseter Frivillighetssentral. Heis flagget til topps!
NYTT FLAGG: Påskekos og inntekter fra lotteri kom godt med for Lambertseter Frivillighetssentral. Heis flagget til topps! Foto: Foto: Kai Adelsøn
Nå får endelig Lambertseter Frivillighetssentral et passende flagg til flaggstanga, takket være inntektene fra påskelotteriet.

LAMBERTSETER: Lambertseter Frivillighetssentral arrangerte onsdag 4. april påskelunsj med 40 gjester og musikalske innslag på Lambertseter gård.Og endelig kan også nytt flagg, som ikke subber i bakken på halv stang, heises i den nye, men kortere flaggstangen. Takket være Flagglotteri.

78 lodd à 50 kroner ble kjøpt av de fremmøtte gjestene for dagen, opplyser daglig leder for Lambertseter Frivilligsentral, Kai Adelsøn.

At det var behov for nytt flagg skyldtes at det ble satt opp ny og kortere stang der da den gamle råtnet, en stang som altså var vesentlig lengre, og som førte til at det gamle flagget grunnet sin lengdeforskjell, subbet i bakken på halv stang.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere