*Nettavisen* Nyheter.

Fikk plass i nabobydel

Christoffer (4 1/2 sto på 318-plass på venteliste i Bydel Nordstrand da mamma Ann Christin Strand Nilsen fikk tips om å søke om plass i Havnehagan friluftsbarnehage i Bydel Østensjø.

Ann Christin Strand Nilsen bor på Lambertseter, men fikk plass til sønnen Christoffer (4 1/2) i Havnehagan friluftsbarnehage i Bydel Østensjø.

LANGERUD/LAMBERTSETER: Da brevet fra Bydel Nordstrand kom og Ann Christin Strand Nilsen konstaterte at sønnen Christoffer sto på 318-plass på ventelisten måtte hun se seg om etter andre alternativer.

Jeg hadde blomsterbinderi ved Prix på Langerud og mange kunder tipset meg om at det var ledige plasser her i Havnehagan, sier Ann Christin Strand Nilsen.

Jeg gikk opp og forhørte meg og så henvendte jeg meg til bydelen og fikk plass til Christoffer, sier Ann Christin.

Hun angrer ikke på det og er kjempefornøyd med plassen.

Christoffer har lært masse tall og bokstaver, sanger og regler. Han har også fått veldig bra motorikk og klatrer masse i trærne, sier hun tydelig fornøyd.

Mange tror nok at de er ute hele dagen, men jeg ble overrasket over at de hadde så mye inneplass som de bruker til lek, spising og hvile, sier hun.

På vinteren har de en flott akebakke og går masse på ski. Om sommeren har de med sykler som de bruker på tur og på plassen utenfor.

Jeg synes Christoffer er mindre syk, han er aldri snørrete for eksempel, sier hun.

Her kan de slappe av i hengekøya, spise rips og epler, jeg er rett og slett kjempefornøyd, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag