RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen til Amar Deep Thomas m/familie, var en av fem uteplasser som utmerket seg i Friluftsetatens hagekonkurranse. FOTO: FRILUFTSETATEN
Hagen til Amar Deep Thomas m/familie, var en av fem uteplasser som utmerket seg i Friluftsetatens hagekonkurranse. FOTO: FRILUFTSETATEN

Fikk premie for nydelig uteplass

Furusetmannen Amar Deep Thomas var en av fem heldige vinnere som utmerket seg i Friluftsetatens årlige hagekonkurranse.

FURUSET: Friluftsetaten arrangerer hvert år en hagekonkurranse. I år var det 44 fine hager som kjempet om juryens godvilje. Fem av dem fikk premie, overrakt av ordfører Fabian Stang, og seks ble påskjønnet med diplom under høytideligheten i Botanisk hage den 29. september.

To av premievinnerne befinner seg på Furuset i helholdsvis Jerikoveien 27 B og Erling Michelsens vei 9 D.

– Det var veldig hyggelig å komme til Botanisk hage. Jeg vil gjerne si hjertelig tusen takk til den dama som meldte meg på konkurransen, sier Amar Deep Thomas (50).

Forhagen hans i Jerikoveien sjarmerte dommerpanelet.

Grønne fingre

Friluftsetaten skriver på sine nettsider at hagen til Thomas er lyspunktet til en person på tur til og fra T-banen.

"Hun blir så glad og opprømt hver gang. Den minner henne om engelske hager, som det legges mye flid og godt arbeid i, for at de skal være fine og representative. Den skiller seg ut fra omgivelsene med fantastiske blomster i bedene og et flott tre midt i hagen. Så godt synlig som den ligger, frister den likevel til å strekke seg over hekken for å se enda mer", skriver de.

Amar Deep Thomas forteller at han alltid har likt å pusle i hagen.

– Det har jeg arvet etter moren min.

I helgen kan han godt jobbe 8-9 timer i helgen.

– Jeg liker å være med planter og blomster, det er min hobby, sier han.

Thomas forteller at han og familien har masse blomster i hagen, de har også en kjøkkenhage med blant annet urter, jordbær og poteter.

– Plenen er veldig pen. Jeg har stelt hagen på en bra måte, sier Amar Deep Thomas.

Erling Michelsens vei 9 D

Den andre Furusethagen som nådde til topps i konkurransen, var en rekkehushage i Erling Michelsens vei. Friluftsetaten beskriver:

"På en trekant mellom veier har eierne maktet å få til det høyst uventede: Å skape en uvanlig frodig hage til glede for mange. All plen har blitt erstattet med et stort antall planter, fullt synlige utenfra. I løpet av få år har eierne på den krevende beliggenheten laget et anlegg som bringer fram gode følelser og harmoni hos forbipasserende."

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere