RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk æresmedlemskap i avskjedsgave


Stolt: Terje Johnsen er stolt over å ha fått æresmedlemskap i Lambertseter Bryteklubb.
Stolt: Terje Johnsen er stolt over å ha fått æresmedlemskap i Lambertseter Bryteklubb.
Terje Johnsen valgte nylig å trappe ned som trener i Lambertseter Bryteklubb, men bryteveteranen gikk på langt nær tomhendt hjem.

Lambertseter: Som en takk for den enorme jobben Johnsen har lagt ned hos bryteklubben, fikk klubbens mangeårige trener et velfortjent æresmedlemskap.

Det ser jeg på som en ære. Egentlig skulle jeg bare hjelpe til i tre måneder, men jeg ble visst værende her, gliser Johnsen som har vært trener for Lambertseter siden 1998.

I Johnsens periode i klubben er det blitt en rekke medaljer fra nasjonale mesterskap, og han forlater en klubb med en rekke spennende talenter.

Selv skal veteranen nå holde seg til moderklubben Oslo Bryteklubb, der han blant annet jobber hardt om dagen med forberedelsene til Oslo Open som avvikles i neste måned.

Oslo tildelte meg æresmedlemskap i 1978, så nå kan jeg være stolt over æresmedlemskap i to klubber. Det kjenner jeg ingen andre som har, smiler ildsjelen fra Høyenhall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere