RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristian Forsberg har utmerket seg med både temperament og godt spill i sin nye klubb Modo.
Kristian Forsberg har utmerket seg med både temperament og godt spill i sin nye klubb Modo.

Fikk ros for slåssing

Furuset-gutten Kristian Forsberg har allerede gjort seg bemerket i sin nye klubb.

FURUSET: Den gamle Furuset-spilleren Kristian Forsberg gikk fra Storhamar Dragons til svenske Modo før årets ishockeysesong. Og allerede i sesongoppkjøringen har Furuset-gutten utmerket seg i sin nye klubb.

På en av de siste treningne før avreise til treningsleir i Sveits, barket Forsberg sammen med lagkamerat Tomas Mojzis i en skikkelig slåsskamp, melder VG Nett.

Ros fra sportssjefen

Man skulle kanskje tro at sånt ville føre til en streng pekefinger fra lagets sportslige ledelse, men sportssjef Fredrik Andersson svarte i stedet med et klapp på skulderen.

–- Et friskhetstegn. Bare tre uker på is, og vi har hatt en skikkelig fight på treningen, det var vi ikke i nærheten av under hele forrige sesong, sier Andersson til klubbens nettside www.modohockey.se.

Positiv overraskelse

Modo hadde ingen god sesong i fjor, og Kristian Forsberg er en av flere nye spillere som er hentet inn. Sammen med landsmennene Mats Zuccarello Aasen og Per-Åge Skrøder nevnes han som en av de mest imponerende forwardene i sesongoppkjøringen.

– Kristian Forsberg er kanskje den største positive overraskelsen. Han har jobbet hardt, vært på riktig sted og vært innstilt på å gjøre møkkajobbene i hvert eneste bytte, oppsummerer sportssjef Fredrik Andersson på klubbens nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere