Gå til sidens hovedinnhold

Fikk stylingtips av Kathrine Sørland

Alle de ansatte reiste. Inn kom Kathrine Sørland!

LINDERUD: For annet år på rad vant de ansatte på Lindex Linderud den interne konkurransen i kjeden om hvem i Norge som driver butikken sin best. I fjor vant de en tur til Milano.

Sist helg gikk turen til London for å se hvordan de selger moteklær der borte.

Del på Facebook

Flinkest på Linderud

– Alle vi som jobber ved hovedkontoret til Lindex jobbet sammen med regionsteamet fra torsdag til lørdag, forteller en stolt direktør i Lindex, Hanne Leino.

– Vår oppgave var å sørge for salget mens de ansatte på Linderud dro på vel fortjent reise. Det er første gang samme butikk vinner prisen to ganger. De er virkelig flinke på Linderud. Vi følte presset på at vi måtte selge godt, så de ikke tapte omsetning på å være på tur, sier Leino.

Tapte ikke

– Vi lyktes godt. Ikke minst takket være Kathrine Sørland som jobber 50 prosent hos oss, og som viste stor evne til å hjelpe kundene med å finne riktig antrekk. Omsetningen ble ikke lavere enn ellers, smiler Leino.

Alle moteinteresserte vet godt hvem Cathrine er. Hun er kjent fra Top Model, Miss Universe, diverse TV-programmer og som innehaver av brudekjolebutikken Agape.

Det er stas å bli betjent av denne damen.

– De ansatte på Linderud kom hjem med mange gode minner i kofferten. Vi som jobbet på Linderud i helgen er også svært fornøyd, avslutter Hanne Leino.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto