RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populær trener: Ida Emilie Myhre (t.v.) og Andrine Jakobsen likte godt å ha håndballprofilen Kristian Kjelling som trener.
Populær trener: Ida Emilie Myhre (t.v.) og Andrine Jakobsen likte godt å ha håndballprofilen Kristian Kjelling som trener.

Fikk tips av Kjelling

Nordstrand-spillerne Ida Emilie Myhre og Andrine Jakobsen koste seg på Kristian Kjellings håndballskole sist uke.

BJØRNDAL: - Jeg hadde lyst til å bli bedre, så da meldte jeg meg på. Kristian er favoritten min av guttespillere i håndball, sier Ida Emilie.

11-åringen tilbragte hele sist uke i Bjørnholthallen, der Norges store håndballprofil Kristian Kjelling avholdt sin årlige håndballskole. Den har de to siste årene gått av stabelen i Bjørnholthallen, etter at den først gikk i Ekeberghallen.

- Her er det flotte fasiliteter. I tillegg er det morsomt at det er så god hånballinteresse i området, sier Kjelling til Nordstrands Blad.

På "feil" lag

Av de 170 deltagerne var som ventet en stor del fra Nordstrand.

- Jeg tror vi er rundt 20 fra Nordstrand her, smiler Ida Emilie.

De to siste dagene av håndballskolen ble det spilt turnering. Spillerne ble delt inn i lag med navn fra den norske eliteserien, og Ida Emilie havnet på "feil" lag.

- Jeg måtte spille på Byåsen. Helst ville jeg selvsagt spilt på Nordstrand, smiler hun.

Ellers har 11-åringen lært mye annet nyttig av Kjelling i løpet av fem dager.

- Spesielt finter og skudd har det blitt mye trening på, sier NIF-jenta.

Fra Spania til Danmark

Kjelling sier han selv han legger mye vekt på at spillerne skal ha det morsomt.

- Det er viktig å ha det gøy med håndball. Jeg vil også at de unge hele tiden skal prøve på nye ting på banen, sier han.

For Kjelling selv går det mye i egentrening om dagen. Til høsten er han på plass i Danmark, der han skal spille for Aalborg i den danske serien.

- Jeg hadde lyst på en forandring etter åtte år i Spania. I tillegg virker det som det satses i Danmark for å ta enda et steg opp, sier Kristian Kjelling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere