RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk to VM-billetter

For to uker siden skrev vi om hockeysøstrene Østensen som ønsket seg to VM-billetter. I går satte både Inger og Ellen seg på bussen til VM.

Furuset: Storesøster Inger har spilt med det norske flagget på brystet flere ganger allerede, men det var ingenting hun ønsket mer enn å få med lillesøsteren til sitt neste mesterskap. Gleden var derfor stor i Østensen-leiren da Ellen fikk en tekstmelding i forrige uke.
Smilte hele kvelden
- Jeg fikk en melding fra trenerne om at jeg var tatt ut i troppen som skal spille VM i Italia. Det er klart jeg ble kjempeglad. Jeg tror jeg smilte resten av den kvelden. Men det er klart jeg er litt nervøs, men jeg gleder meg også veldig, forteller Ellen, som var den første av søstrene som fikk den gledelige tekstmeldingen.
To minutter etter at Ellen begynte å smile, tikket det nemlig inn en melding på storesøsteren sin telefon. Dermed var det klart - og i går satte altså begge seg på bussen ned til Italia. For å representere Norge og sørge for opprykk til 1.divisjon.
- Mitt personlige mål er å få litt spilletid, og at jeg spiller opp mot mitt beste. Jeg forventer ikke å få spille så mye. Det viktigste er at jeg får prøve meg litt. Målet til Norge er helt klart å rykke opp. Jeg tror vi har et veldig godt lag, så det bør absolutt være mulig.
Men det er en liten hake ved uttaket - Ellen går nemlig glipp av en uke i snøhule med klassen sin i Hemsedal.
- Det er litt kjedelig at jeg ikke får være med på den, men det er obligatorisk, så jeg blir heller med neste år. Det var ihvertfall ingen tvil om hva jeg skulle velge, ler Ellen som dermed debuterer i den norske drakta dersom hun da ikke blir dratt med på snøhule tur....
PS! VM starter 13. mars og avsluttes 20.mars og spilles i italienske Asiago. Norge og søstrene Østensen møter Østerrike, Slovakia, Nederland, Italia og Nord-Korea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere