RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikset rullatorfelle på Manglerud


BRÅSTOPP: Det er ikke alltid like lett å komme frem med rullator, men denne damen sa fra og fikk løst problemet i Plogveien.
BRÅSTOPP: Det er ikke alltid like lett å komme frem med rullator, men denne damen sa fra og fikk løst problemet i Plogveien. Foto: FOTO: GUNNAR PEDERSEN
Lokalpolitikere kan brukes til så mangt, også å få fortgang i asfaltering.

MANGLERUD: Østensjø Høyre hadde nylig en stand på Manglerud senter. Lokalpolitiker Gunnar Pedersen (H) ble da kontaktet av en eldre dame som hørte dårlig, hadde dårlig syn og svak balanse.

Del på Facebook

– Hun fortalte meg om en trafikkfelle som plaget henne og mange andre, sier Pedersen.

Han ble med damen bort til det aktuelle stedet, en fortausstrekning der asfalten plutselig stoppet og kanten og grusen gjorde det vanskelig for folk med rullator å komme videre.

– Det hører med til historien at dette er i nærheten av et bo- og rehabiliteringssenter, og at det hadde vært slik lenge, forteller Pedersen.

Han tok bilder og kontaktet lokalpolitiker Tommy Skjervold (Østensjø Frp), som også er byrådssekretær for miljø og samferdsel.

Han kontaktet igjen Bymiljøetaten, som raskt rykket ut og asfalterte den aktuelle strekningen i Plogveien. De beklaget at det hadde tatt så lang tid å få utført arbeidet.

Takket være den eldre damen og to lokalpolitikere ble problemet endelig løst. Det er det mange eldre som nå kan glede seg over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere