RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finaledrømmen knust igjen


SKUFFET: Mette Leipart måtte innse at hun aldri får spille NM-finale i juniorklassen for kvinner. Tapet mot Glassverket var tungt å svelge for hele laget. 
Alle foto: Alice Johansen
SKUFFET: Mette Leipart måtte innse at hun aldri får spille NM-finale i juniorklassen for kvinner. Tapet mot Glassverket var tungt å svelge for hele laget. Alle foto: Alice Johansen Foto: Alle foto: Alice Johansen
Mette Leipart var utrolig skuffet da hun innså at hun aldri kommer til finalen i håndball-NM med J20-laget til Nordstrand.

DRAMMEN: Nordstrand hadde ledet nesten hele tirsdagens semifinalekamp mot Glassverket, og hadde fingerspissene på NM-finalen for J20 i Spektrum, da Glassverket satte inn høygiret.

LES OGSÅ: Nordstrand én kamp unna finale

Aldri til finalen

I løpet av kampens to siste minutter forsvant finaledrømmen for Nordstrand. Spesielt tungt var det for Mette Leipart.

– Jeg er så utrolig skuffet at det gjør vondt. Vi røyk ut i semifinalen i fjor også. Nå får jeg aldri muligheten til å spille NM-finalen, dette er mitt siste år som juniorspiller, sier hun.

Tapet ble også veldig tungt å svelge for trener Trond Bergquist.

– Dette er en av de bitreste opplevelsene jeg har vært med på i håndballen. Jeg kommer ikke på noe i farta som har vært verre, så da er det kanskje ingenting, sier han.

LES OGSÅ: Nordstrand banket gullfavoritten

Spilte bra

For Nordstrand var helt på høyde med Glassverkets juniorlag, som stilte med flere spillere som også spiller fast på A-laget på øverste nivå.
Da lagene gikk til pause med stillingen 14-18, så det lyst ut for Nordstrand-jentene.

– Etter å ha ledet i 58 minutter er det utrolig surt å tape i det siste minuttet. Jentene legger ned en enorm innsats, og jeg trodde virkelig at vi skulle klare å komme til den finalen, sier Bergquist.

Nordstrand ble passive fremfor mål de siste fem minuttene.

– Vi spiller en veldig bra kamp, men vi taper også for et veldig godt lag. På slutten blir vi redd for å ta ansvar, oppsummerer Leipart.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere