*Nettavisen* Nyheter.

Finaledrømmen knust igjen

SKUFFET: Mette Leipart måtte innse at hun aldri får spille NM-finale i juniorklassen for kvinner. Tapet mot Glassverket var tungt å svelge for hele laget. Alle foto: Alice Johansen Foto: Alle foto: Alice Johansen

Mette Leipart var utrolig skuffet da hun innså at hun aldri kommer til finalen i håndball-NM med J20-laget til Nordstrand.

Klikk på bildet for å forstørre.

BITTERT: Trener Trond Bergquist rett etter at dommerne blåste av kampen.

Klikk på bildet for å forstørre.

KJEMPET GODT: Nordstrand ga Glassverket kamp helt til siste minutt.

DRAMMEN: Nordstrand hadde ledet nesten hele tirsdagens semifinalekamp mot Glassverket, og hadde fingerspissene på NM-finalen for J20 i Spektrum, da Glassverket satte inn høygiret.

LES OGSÅ: Nordstrand én kamp unna finale

Aldri til finalen

I løpet av kampens to siste minutter forsvant finaledrømmen for Nordstrand. Spesielt tungt var det for Mette Leipart.

– Jeg er så utrolig skuffet at det gjør vondt. Vi røyk ut i semifinalen i fjor også. Nå får jeg aldri muligheten til å spille NM-finalen, dette er mitt siste år som juniorspiller, sier hun.

Tapet ble også veldig tungt å svelge for trener Trond Bergquist.

– Dette er en av de bitreste opplevelsene jeg har vært med på i håndballen. Jeg kommer ikke på noe i farta som har vært verre, så da er det kanskje ingenting, sier han.

LES OGSÅ: Nordstrand banket gullfavoritten

Spilte bra

For Nordstrand var helt på høyde med Glassverkets juniorlag, som stilte med flere spillere som også spiller fast på A-laget på øverste nivå.
Da lagene gikk til pause med stillingen 14-18, så det lyst ut for Nordstrand-jentene.

– Etter å ha ledet i 58 minutter er det utrolig surt å tape i det siste minuttet. Jentene legger ned en enorm innsats, og jeg trodde virkelig at vi skulle klare å komme til den finalen, sier Bergquist.

Nordstrand ble passive fremfor mål de siste fem minuttene.

– Vi spiller en veldig bra kamp, men vi taper også for et veldig godt lag. På slutten blir vi redd for å ta ansvar, oppsummerer Leipart.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.