RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finanskrisen rammer ikke kunstnerne


Elisabeth Ramfjord er strålende fornøyd med årets første auksjon
Elisabeth Ramfjord er strålende fornøyd med årets første auksjon
Galleri Ramfjord hadde i midten av januar en auksjonen Rett på veggen. 230 bilder av 250 ble solgt, sier innehaver Elisabeth Ramfjord.

Det var for 11. gang galleriet hadde en slik auksjon, hvor mange kjøpere kunne gjøre ett kupp. Prisene på kunstverkene ble satt ned en tredjedel av prisen og i en uke kunne publikum by på de 250 verkene som var stilt ut.

- Det var mange som gjorde seg ett kupp denne gangen. Det er umulig å si hvem som kommer til å selge. Publikum som er innom har forskjellig smak, så man kan ikke forutse hva som blir solgt, sier Elisabeth.

Hun opplyser at en tredjedel av kunstverkene gikk til bunnpris, en tredjedel til halv pris og en tredjedel til full pris eller litt over.

- Det var som forventet. Målet med denne auksjonen er at man skal ha en mulighet til å gjøre et godt kjøp.

- Men merker ikke dere noe til finanskrisen?

- Vi har ikke merket noe til finanskrisen. November måned var en fantastisk måned her. Desember er jo alltid litt rolig, mens vi fikk en stor opptur igjen i januar med auksjonen. Flere tusen personer var innom og det var stappfullt hele uken, opplyser Elisabeth.

Neste auksjon hos Galleri Ramfjord er i juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere