RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på oss: Finn Christian Jagge fra Malmøya håper Oslo-folk kommer til å støtte ham og Therese Cleve under lørdagens "Skal vi danse?".
Stem på oss: Finn Christian Jagge fra Malmøya håper Oslo-folk kommer til å støtte ham og Therese Cleve under lørdagens "Skal vi danse?".

Finken frir til nærmiljøet

Liv Marit har Skien og Dag Otto har Grimstad, så nå håper jeg Nordstrand stiller opp, gliser den tidligere toppalpinisten, som skal svinge seg med tango til lørdag.

Malmøya: Finn Christian Jagge skalv i buksene da han og dansepartneren Therese Cleve sto som de to siste parene etter forrige runde av "Skal vi danse?". Som den konkurransemannen han er, vil han gjerne fortsette å svinge seg på dansegulvet også etter neste sending førstkommende lørdag på TV2.

Jeg trenger stemmer, frir "Finken" lurt.

Frykter motstanden

Nordstrands Blad møter Finn Christian Jagge mens han øver på tangorutinen han skal fremføre sammen med Therese Cleve under lørdagens "Skal vi danse?". Men selv om paret flyter relativt godt over parketten i øvingsstudioet på Storo, frykter "Finken" dansemotstanderne sine.

Liv Marit får stemmer fra Skien, Dag Otto får fra Grimstad. Og hvis Mona får alle stemmene fra Trondheim og nordover er vi i trøbbel, ler "Finken".

Fra Malmøya

Derfor håper den tidligere toppalpinisten at hans nærmiljø også skal stille opp. Finn Christian Jagge er opprinnelig fra Bærum, men det er Malmøya som er hans hjem, og har vært det i 7 år nå.

Hvis Nordstrands folk, og kanskje Søndre Nordstrand og Østensjø også, stemmer på meg, så blir det bra, mener den sympatiske "Skal vi danse?"-deltakeren.

Perfeksjonister

"Finken" syns dansetreningen er morsom, men krevende.

Disse danserne er jo så pirkete, ler han, og titter bort på Therese Cleve. Danselæreren er imidlertid ganske så fornøyd med sin elev.

Det merkes at han er idrettsmann. Han skjønner at vi må terpe og at detaljer er viktig. Vi er begge perfeksjonister og det passer fint, skryter Cleve.

Noe kan være litt frustrerende, men jeg gjør mitt beste, gliser Malmøya-karen.SG

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere