*Nettavisen* Nyheter.

Finn Badou Jor senket Kjelsås med hat-trick

HERJET: Finn Badou Jor scoret tre mål mot Kjelsås og gleder seg til årets sesong. Se også bildeserie fra kampen på dittOslo.no.ALLE FOTO: Marius Kaniewski

Lyn og Kjelsås målte muskler i en treningskamp i Vallhall søndag formiddag. Og Finn Badou Jor (23) ble det den store helten i oppgjøret.

Klikk på bildet for å forstørre.

BETENKT: Eivind Kampen var ikke fornøyd med innsatsen søndag formiddag.

Klikk på bildet for å forstørre.

I FOKUS: Den råsterke spissen har studert fire år i USA. Kommende sesong skal han hjelpe Lyn med å kjempe i toppen.

VALLE: Den sterke spissen scoret alle tre målene da Lyn knuste Kjelsås 3-0 søndag.Finn Badou Jor, som har spilt i Lyn siden han var 15 år, har akkurat kommet hjem etter fire år med studier i USA. Og spissen mener at han har utviklet seg bra i løpet av tiden i utlandet.

– Jeg spilte midtbane første året jeg var i USA og jeg mener at det har gjort at jeg har bedre perspektiv på hvordan spillet bygges opp. Jeg slet også voldsomt med skader da jeg var i Norge og jeg mener at jeg har blitt en sterkere spiller den tiden jeg var der, sier Badou Jor.

Les også: Prøvespillerne strømmer til Lyn

Herjet

Spissen herjet til tider mot det gode Kjelsås-forsvaret og han var selvsagt en meget glad mann etter kampen.

– Dette gikk bedre enn forventet. Det er moro å spille en god kamp mot et lag som gjør det så bra i andre divisjon, sier han.

SE BILDESERIE FRA KAMPEN MELLOM LYN OG KJELSÅS

Finn Badou Jor spilte også noen kamper for Lyn i sommer og vet hva som kreves av han.

– Jeg ønsker å bidra med mine styrker denne sesongen. Det er mange gode angrepsspillere her, men jeg går selvsagt for fast plass, sier han.

Trener Finn Bredo Olsen var strålende fornøyd med spissen, men mener at flere spillere nå må brette opp armene og vise at de vil spille for klubben.

– Jeg er ikke fornøyd med det som skjer mot slutten av kampen. Spillerne må enten plukke opp nivået eller så kan ikke de være her i Lyn. Vi har høye krav, så vi har ikke råd til gratispassasjerer, sier han.

Les også: Andreas Moen signerte for Lyn

Misfornøyd Kampen

Trener for Kjelsås, Eivind Kampen, var langt fra fornøyd med innsatsen mot Lyn.

– Vi har mye å jobbe med. Men dette var en typisk februarkamp, hvor vi øver på ting. Men jeg ønsket at vi var litt hvassere, sier han.

Han sier at mye handler om kjemi og relasjoner, og han er veldig skuffet over innsatsen.

– Det som irriterer meg i dag er moralen og stoltheten. Den var ikke til stede. Det må den være mot et så godt lag som Lyn, sier Kampen.

Les også: Tøff avdeling for Kjelsås og Lyn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.