RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var fullt hus og stormende jubel under siste Parkkvelden av året. Finn Kalvik fant tilbake til Tveita. Med litt burlesk humor og viser som det godt voksne publikummet kunne på rams, ble det rene "englekoret" underveis.
Det var fullt hus og stormende jubel under siste Parkkvelden av året. Finn Kalvik fant tilbake til Tveita. Med litt burlesk humor og viser som det godt voksne publikummet kunne på rams, ble det rene "englekoret" underveis.

Finn fant tonen i teltet

Under Finn Kalviks ledelse, var det rene "englekoret" som avsluttet de suksessrike parkkveldene for denne gang.

TVEITA: Den glade trubadur, oppvokst på Grorud, spilte på Tveita fritidsklubb for mange år siden. Han var tydelig spent på gjensynet.

Det var bare kjente viser på programmet denne kvelden. Viser som Tveita-publikummet kunne på rams og som de sang med på. Alt fra "En tur rundt i byen" til "Lille vakre Anna" som ble til i tiden hans med Stikkan Anderson.

Finn Kalvik åpenbarte også en ny side. Med en nesten burlesk humor fortalte han små historier mellom innslagene.

Øystein Sunde mente jeg burde ta med meg de historiene jeg forteller i lystig lag, opp på scenen. Og det funka jo bra, sier Finn Kalvik skjelmsk.

I farta

Visesangeren er en travel mann og har hele tida prosjekter på gang. Biografien er snart mellom permene og han reiser stadig rundt om i landet.

På tirsdag går jeg i studio. Nytt album med en hyllest til Groruddalen og med tekster av Erik Fosnes Hansen, forteller Finn Kalvik etter konserten.

Ho Inger

Etter to sesonger med parkkvelder er "Ho Inger" ikke i tvil:

Kulturopplevelser der folk bor, har blitt en viktig sunnhetsindikator. Og ikke minst et virksomt lim i utviklingen av Tveten gård og lokalsamfunnet rundt. Samtlige artister har gitt uttrykk for gleden av å oppleve "det gode publikum", og de fremhever alle stemningen i teltet.

Folk er seg selv og kulturbudskapene berører folket. Dette eimer artistene. Parkkveldene på Tveten skal favne alle aldersgrupper, de må fortsatt være på søndager og de må innholde kvalitet. Parkkveldene skal være gratis og selvsagt rusfrie, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere