RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finn fram kameraet og bli med du også!


Et utvalg tidligere innsendte bidrag til "Oslo - byne min!. Alle de nyeste bildene kan du se i bildeserien som du finner link til lenger nede i saken.
Et utvalg tidligere innsendte bidrag til "Oslo - byne min!. Alle de nyeste bildene kan du se i bildeserien som du finner link til lenger nede i saken.
Vakre Oslo-bilder strømmer inn til redaksjonen. Og ennå kan du delta i fotokonkurransen og vise frem bildene dine til hele Oslo! Kanskje fanger du vinnermotivet i helgen?

OSLO: – Jeg tror vi kan klare å øke entusiasmen og være mer stolte av byen, hverandre og det mangfoldet vi har i Oslo, sa ordfører Fabian Stang, da dittOslo og ordføreren lanserte fotokonkurransen "Oslo – byen min!" i november i fjor.

Og siden den gang har et hundretalls ivrige oslofolk med nypusset linse og et blikk for detaljer sendt inn sine blinkskudd og kunstverk hver måned, både på e-post og på facebook-siden til "Oslo – byen min!".

denne siden kommenteres og roses bidragene av deltakerne selv. Trykk liker og bli med i fotofelleskapet på Facebook du også!

 

Vant med t-bane

Årets første vinner, Leif-Harald Ruud, gikk av med seieren for et vinterlig bilde av det ikoniske røde t-banetoget på vei ut i en hvit vinterverden på Skullerud.

T-bane

(Foto: Leif-Harald Ruud)

 

Og nå har det kommet inn mange månedskonkurransen i mars. DU KAN SE ALLE BILDENE I DEN OPPDATERTE BILDESERIEN HER!

Kanskje er det akkurat i helgen at vinnermotivet fotograferes? Ta med deg fotoapparatet ut og fang øyeblikket!

 

Enkelt å delta

Du tenger ikke være noen proff fotograf for å bli med. Hele hensikten med konkurransen er å vise frem alle de mangfoldige sidene ved byen vår. Alt det som gjør oslofolk glade, engasjerte, irriterte eller involverte i byen sin.

Derfor kan det like mye være budskapet i bildet som gjør at det vinner, som det fototekniske. Det er også grunnen til at vi ber om en kort beskrivelse av hvorfor bildet representerer Oslo som DIN by, eller historien bak at det ble tatt.

SE FAKTABOKSEN TIL HØYRE FOR HVORDAN DU DELTAR!

Sjekk forøvrig fotokonkurransens temaside her!

Alle innsendte bidrag lastes fortløpende opp i bildeserien på nett, og månedens vinner får ti Flaxlodd og fotoboka "Over Oslo".

Fabian og Hege

Jury: DittOslos nyhetsredaktør Hege Bjørnsdatter Braaten og ordfører Fabian Stang utgjør juryen i fotokonkurransen. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere