*Nettavisen* Nyheter.

Finn navnet på skøytebanen på Storo!

Bildetekst: Skøytebanen ved Storo Storsenter åpner fredag, men mangler navn! Her fra Lucia-festen i fjor på banen.

Fredag åpner skøytebanen på Storo Storsenter. Nå kan DU gi banen dens rette navn – og vinne gavekort.

STORO: Et flott arrangement med blant annet oppvisning med barn og unge fra Oslo skøiteklubb og Christer Tornell, også kjent som "Skal vi danse"-dommer, som konferansier markerer åpningen av skøytebanen på Storo Storsenter. Dette skjer fredag 29. november fra kl. 17.30.

Populært sted

Banen, som er 20x17 meter, ble veldig populær i fjor, både blant barn og voksne, barnehager og ungdom. Her kan man komme og gå på skøyter dagen lang, hele uken igjennom. Banen stenger faktisk ikke før klokken 23 på kvelden.

Programmet denne sesongen består blant annet av Lucia-feiring fredag 13. desember, «catwalk on ice» i januar og moteshow i mars.

– Banen er tilgjengelig for alle, forteller senterleder Unni M. Aasgaard. – Og skøyteklubben stiller med trenere på banen hver eneste lørdag fra klokken 12 til 14.
Banen er enda finere enn i fjor, melder senterlederen, og hun minner om at det er visse regler å forholde seg til. Blant annet er det ikke lov med kølle og puck på isen.

Navnekonkurranse!

– Vi burde jo ha et navn på banen, sier Aasgaard. Og dermed blir det navnekonkurranse, i samarbeid med Nordre Aker Budstikke. Send inn ditt forslag på hva banen bør hete på mail til Storo Storsenter:

konkurranse@storostorsenter.no.

Frist: Mandag 9. desember klokken 10.

Vinneren får navnet sitt på en plakett i senteret, i tillegg til gavekort på kr. 1.000,-

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.