*Nettavisen* Nyheter.

Finsk journalist «intervjuet» Anders Behring Breivik

Slik så den finske journalistens facebook-profil ut mandag. Kommentaren ble imidlertid raskt fjernet. Foto: Skjermdump: Facebook

En finsk journalist glemte å logge av facebook i pressesenteret på Roskilde. Det fikk hun angre på.

ROSKILDE: Den finske journalisten var på jobb for nettstedet rumba.fi på Roskilde-festivalen i Danmark, da hun glemte å logge av sin facebook-konto i pressesenteret på festivalen.

Det skulle hun få angre.

«Stor humor»

For da hun kom tilbake i pressesenteret hadde en ukjent person bestemt seg for å ha det moro på hennes vegne. Vedkommende hadde utsatt den finske journalisten for en såkalt «facerape», og skrevet følgende på hennes profil:

«Just finished a phone interview with famous massmurder Anders Breivik. Serieously – he is a pretty decent and nice guy who took a minor wrong turn!».

LES OGSÅ: Ungdom skeptiske til «facerape»

Kommentaren ble raskt fjernet fra Facebook, menet skjermbilde av den blir nå spredt i sosiale medier, blant annet på den danske siden FunnyHaHa. Her har en rekke personer kommentert bildet, og flere omtaler dette som «stor humor».

– Til å spy av

Det har ikke lykkes dittOslo.no og få en kommentar fra den finske journalisten, men hun kommenterte hendelsen på sin Facebook-side lørdag.

– Jeg har opplevd verdens dårligste Facebook-spøk. Til å spy av. Hyggelig folk her i presseområdet i Roskilde. Jeg lærte jammen på den harde måten, skriver hun.

Hva mener du? Er det greit å «facerape»? Eller er spøken den finske journalisten ble utsatt for altfor drøy? Si din mening i kommentarfeltet under!

LES OGSÅ:

Trekkspiller med begrenset repertoar plaget naboene

Denne nasjonaldagsfeiringen fikk nei

Her hjalp det ikke med firehjulstrekk

SKJERIOSLO: VINN PASS TIL ØYAFESTIVALEN

Følg dittOslo på Facebook og vinn Øyapass!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.