RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finsk journalist «intervjuet» Anders Behring Breivik


Slik så den finske journalistens facebook-profil ut mandag. Kommentaren ble imidlertid raskt fjernet.
Slik så den finske journalistens facebook-profil ut mandag. Kommentaren ble imidlertid raskt fjernet. Foto: Skjermdump: Facebook
En finsk journalist glemte å logge av facebook i pressesenteret på Roskilde. Det fikk hun angre på.

ROSKILDE: Den finske journalisten var på jobb for nettstedet rumba.fi på Roskilde-festivalen i Danmark, da hun glemte å logge av sin facebook-konto i pressesenteret på festivalen.

Det skulle hun få angre.

«Stor humor»

For da hun kom tilbake i pressesenteret hadde en ukjent person bestemt seg for å ha det moro på hennes vegne. Vedkommende hadde utsatt den finske journalisten for en såkalt «facerape», og skrevet følgende på hennes profil:

«Just finished a phone interview with famous massmurder Anders Breivik. Serieously – he is a pretty decent and nice guy who took a minor wrong turn!».

LES OGSÅ: Ungdom skeptiske til «facerape»

Kommentaren ble raskt fjernet fra Facebook, menet skjermbilde av den blir nå spredt i sosiale medier, blant annet på den danske siden FunnyHaHa. Her har en rekke personer kommentert bildet, og flere omtaler dette som «stor humor».

– Til å spy av

Det har ikke lykkes dittOslo.no og få en kommentar fra den finske journalisten, men hun kommenterte hendelsen på sin Facebook-side lørdag.

– Jeg har opplevd verdens dårligste Facebook-spøk. Til å spy av. Hyggelig folk her i presseområdet i Roskilde. Jeg lærte jammen på den harde måten, skriver hun.

 

Hva mener du? Er det greit å «facerape»? Eller er spøken den finske journalisten ble utsatt for altfor drøy? Si din mening i kommentarfeltet under!

LES OGSÅ:

Trekkspiller med begrenset repertoar plaget naboene

Denne nasjonaldagsfeiringen fikk nei

Her hjalp det ikke med firehjulstrekk

SKJERIOSLO: VINN PASS TIL ØYAFESTIVALEN

Følg dittOslo på Facebook og vinn Øyapass!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere