RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire meldinger om ran


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Mens det var Stovner-politiet som fikk mest å gjøre med ranssaker i fjor, har det nye året begynt dårlig for Manglerud-politiet.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: I disse dager pågår første runde i retten der Groruddalen står sentralt når det gjelder ran.

I overgangen til det nye året har Manglerud-politiet fått hele fire ranssaker til etterforskning.

Ulvøya

Det begynte på Ulvøya en snau time før årsskiftet. Kl. 23.16 kom det melding om at en 18 år gammel gutt var blitt stoppet av flere gutter med svarte hettegensere på Ulvøya. Han var blitt slått i ribbena  og truet til å gi fra seg  lommebok. Deretter stakk de av.

Politiet satte raskt i gang leting etter gjerningsmenn, men fant ingen aktuelle. Offeret ble ikke alvorlig skadet.

Munkelia

Fredag ettermiddag – litt før kl. 16 – kom det ny melding om ran, denne gangen fra Munkelia. To 18-åringen ble angrepet av to personer, men ranerne fikk ikke med seg noen ting. Politiet søkte i området, uten resultat.

Mortensrud

Søndag ettermiddag – litt før klokken 18 – skulle en 18 år gammel gutt gå fra Mortensrud til Dal/Brenna. På gangbroen nedenfor Shell-stasjonen ble han stoppet av tre gutter i 20-årsalderen og frarant mobiltelefon og penger. Også disse forsvant og ble ikke funnet av politiet.

Ryen

Og samme dag – søndag – ble en kvinne fraranet smykker og litt penger på Ryen. Hun har fortalt politiet at hun så en kvinne liggende på bakken. Da hun gikk bort for å hjelpe henne opp, ble hun angrepet av både en kvinne og en mann som var i nærheten. Deretter forsvant de.

Søker etter vitner

– Dette er fire stygge saker som vi legger mye ressurser i å få oppklart, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Vi har noe å gå etter, men er avhengig av hjelp fra publikum. Om noen har noe å fortelle om de fire ranene, ber vi dem ta kontakt med politiet på Manglerud.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere