RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire tiår med festtradisjoner


Brukere fra Signo Conrad Svendsen senter og to elever fra Ballettakademiet. Foto: Merete Frang
Brukere fra Signo Conrad Svendsen senter og to elever fra Ballettakademiet. Foto: Merete Frang
I år ble den tradisjonsrike Lions-festen for Conrad Svendsen senter for døve arrangert for 43. gang.

NORDSTRAND: Lions Club Nordstrand inviterte tradisjonen tro Signo Conrad Svendsen senter til fest på Nordstrand eldresenter den 15. november.

Festen har vært en årlig tradisjon helt siden oppstarten i 1967.

– Det var opprinnelig Kolbjørn Jacobsen som startet og sponset denne festen. Etter hvert tok Lions over, forteller Erik Haarseth i Nordstrand Lions.

– Før kom rundt 30-40 gjester, men nå er nesten alle brukerne med. Vi hadde rundt 75 gjester, sier Haarseth og legger til at tradisjonsfesten er noe både Lions og Conrad Svendsen senter gleder seg til hvert år.

Det beste av det beste

Det blir ikke spart på noe når Nordstrand Lions inviterer til denne festen.

– Vi får fortsatt litt prosenter hos Jacobs og serverer det beste av det beste når det gjelder mat og drikke. De skal også ha litt luksus, sier Haarseth. Også underholdningen er av høy kvalitet.

– Vi varierer programmet fra år til år. Noen år har vi hatt tryllekunstner. I år kom noen dansere fra Ballettakademiet, forteller Haarseth. Men noen tradisjoner er gode å ha. Folkedansgruppen Hordaringen har vært med på festen i mange år.

– I hvert fall 25 år, og de stiller opp for en symbolsk sum som knapt dekker bilgodtgjørelse. De viser frem dans og etterpå byr de festdeltakerne opp til dans også, forteller Haarseth og lar ikke anledningen gå fra seg til å verve noen medlemmer.

– Vi vil gjerne ha flere engasjert i Lions og nå kan jo damer også melde seg inn, sier Haarseth. For mer informasjon, kontakt president i Nordstrand Lions, Gunnar Østensen

Trivelig tradisjon

Som alltid var det en vellykket kveld med god mat, gratis lodd og underholdning, forteller kulturleder ved Signo Conrad Svendsen senter, Merete Frang.

– Dette er et arrangement som brukerne verdsetter og ser frem til i lang tid. Her kommer de til kjente omgivelser og møter kjente ansikter fra Lions, sier Frang og legger til:

– Vi blir alltid tatt godt imot, og kommer til dekket bord. Vi føler oss veldig velkommen. Det er den gangen i året hvor CSS nesten er tomt på kveldstid. Brukere og ansatte ønsker å takke for en meget hyggelig kveld.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere