RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire uker uten noe sted å være

Frivillighetsentralen Holmlia er på flyttefot. I fire uker er den uten fast tilholdssted.

HOLMLIA: Mandag var det slutt på den 12 år lange tilværelsen i Ravnåsveien. 15. september flytter ansatte og brukere inn i Hallagerbakken barnehages lokaler. Inntil da blir alt inventar stående på et lager.

– Det er kjempetrist å forlate «hjemmet» vårt etter så mange år. Men, jeg setter min ære i å videreføre den gode atmosfæren i nye lokaler, sier Laila Paulsen, miljø- og frivillighetskonsulent.

De neste fire ukene blir det meste av driften stilt i bero.

– Det er heldigvis en stille tid for frivillighetsentralen, men er det noen som trenger oss så skal de få hjelp. Vi treffes på mobiltelefon, sier Paulsen.

Beklemmende situasjon

Flyttingen av frivillighetsentralen er som kjent resultatet av Omsorgbygg og bydelens bygningskabal. Man var pålagt å finne nye lokaler til Hallagerbakken barnehage etter at Arbeidstilsynets pålegg gjorde barnehagedrift i lokalene umulig. Nå bytter altså de frivillige og barnehagen lokaler.

LES MER OM FLYTTEKABALEN HER: En stor tragedie å flytte på oss

– Det har vært en vanskelig og beklemmende situasjon å være en brikke i denne flyttekabalen. Etter mange møter, juridiske vurderinger og politisk arbeid har det nå løst seg, sier Øistein Flaten, daglig leder i Stiftelsen Nærmiljø Holmlia som drifter frivillighetsentralen.

– Men, vi er lei oss på vegne av barn og foreldre i Hallagerbakken barnehage som mister de flotte uteområdene sine. For vår del kommer driften til å gå helt suverent igjen etter en liten stund, sier han.

LES OGSÅ:

Her avlyses BU-møtet om flyttekabalen

Respektløs møtekultur (leder om flyttekabalen)

Flyttesaken ruller videre

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere