RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fitness-krigen på Røa


Hasse Hoftvedt må le, selv om han synes fjerning av skiltet i krysset Ostadalsveien/Sørkedalsveien er et lavmål. Foto: Vidar Bakken
Hasse Hoftvedt må le, selv om han synes fjerning av skiltet i krysset Ostadalsveien/Sørkedalsveien er et lavmål. Foto: Vidar Bakken
Når noen skrur ned skiltet som viser hvor du holder til, da har det gått for langt, mener Hasse ­Hoftvedt.

RØA: – En morgen da vi kom på jobb var skiltet for Fitness.xpress skrudd ned. Det er ikke snakk om en plakat som bare kan rives ned. Her har noen fysisk tatt seg tid til å skru ned et skilt som var godt festet i stolpen, sier daglig leder i Fitness.xpress, Hasse Hoftvedt.

Hard konkurranse

Skiltet sto i krysset Sørkedalsveien/Ostadalsveien, sammen med en rekke andre skilt for næringsdrivende i Røa næringspark.
 

– Jeg vet ikke hvem som står bak, men dette har nok sammenheng med at konkurransen er hard etter flere etableringer av treningsstudioer i området. Det er frekt, og det er definitivt et lavmål i bransjen, sier Hoftvedt, som i sin tid var en av dem som grunnla SATS.
 

– Siden har vi etablert en familiebedrift rundt Fitness.xpress, som var de aller første som kunne tilby et senter med lav pris og det viktigste, uten bindingstid.
 

Han viser også til flere eksempler på at plakater er blitt revet ned.

Jaget av vektere

– Vi har også stand i sentrum av Røa på lørdager. Vi er med og sponser en russebuss, og jenter fra denne bussen deler ut flyers for oss. De ble faktisk jaget av vektere da de delte ut foran Røa Senter. Selv om de flyttet seg lenger ned i gaten mot Esso-stasjonen, mente en av konkurrentene at vi prøvde å stjele deres kunder i og med at vi reklamerte i deres nærområde, sier Hoftvedt.

– Saken er at vi må få lov til å reklamere for oss selv der det er folk og det er det sentralt på Røa en lørdag formiddag, sier Hoftvedt.

Han reagerer også på at de ble forsøkt hindret i å dele ut brosjyrer under Røa-dagene.

– Vi ble faktisk bedt om å holde oss unna området rundt Røa Senter. Vi er medlem av Røa vel og har de samme rettigheter som alle andre til å drive reklame for vårt produkt, sier Hoftvedt, som ikke kan la være å le av at skiltet er borte.

– Jeg får bare bolte fast et større skilt, sier han.

Litt spesielt

Administrerende direktør i Røa Senter, Hans Haram, viser til at det foran inngangspartiet til Røa Senter kom en stand.

– Den sperret halve fortauet, og vi henstilte til at den ble flyttet. Det er merkelig å få vilt fremmede foran inngangspartiet som heller ikke kunne fremvise noen tillatelse til stand fra politiet, sier Haran.

Han mener også at de var sin fulle rett å si fra under Røa-dagene.

– Vi hadde søkt og fått tillatelse til bruk av et felt i veibanen og brukt tid og penger på boder og stands. Da er det rart når folk fra Fitness.xpress kommer i uniform og stiller seg opp blant oss og deler ut reklamemateriell for sin virksomhet. Det blir litt spesielt, sier Haram.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere