*Nettavisen* Nyheter.

Fjellinjen beklager dårlig service

Stor kundepågang som følge av omleggingen av takstsystemet har ført til at det har vært vanskelig å komme i kontakt med Fjellinjen i sommer, høst og vinter. Nå beklager selskapet.

Sammen med den siste fakturaen har Fjellinjen AS sendt ut en uforbeholden unnskyldning for dårlig service den siste tiden.

OSLO: Til kunder som har forsøkt å nå oss unnskyld!, slik lyder tittelen på brevet som er sendt ut til tusenvis av bomringkunder.

Fjellinjen AS, som drifter bomringene rundt Oslo, har i sommer, høst og vinter fått massiv kritikk for dårlig service og tilgjengelighet. Mange kunder har hatt behov for å komme i kontakt med selskapet etter at takstsystemet ble lagt om i juli.

I høst har vi ikke klart å betjene dere slik vi ønsker. Kunder som har kontaktet oss har opplevd lange ventetider på telefon, eller dere har ikke kommet i kontakt med oss i det hele tatt. Vi har også lang saksbehandlingstid på skriftlige klager. Dette er ikke slik vi ønsker å betjene våre kunder, og vi gjør det vi kan for å komme på høyde med situasjonen, skriver administrerende direktør i Fjellinjen, Jacob Trondsen.

Nye kundebehandlere

I brevet forklarer Fjellinjen at årsaken er hyppigere fakturering og at selskapet har kommet på etterskudd med deler av utsendelsene.

Vår service til kundene har ikke vært tilfredsstillende. Men vi har i høst ansatt og lært opp mange nye kundebehandlere, slik at vi skal klare å ta din telefon uten for lang ventetid, skriver Trondsen i brevet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.