RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjerde generasjons leser vant VIF-trøya


FIKK SIGNERT DRAKT: Elisabeth Dølven Beck fikk en av Moas siste signaturer før han skifta klubb i sommer. Dette bildet er tatt under feiringen av seieren mot Stabekk i november 2008. FOTO: PRIVAT
FIKK SIGNERT DRAKT: Elisabeth Dølven Beck fikk en av Moas siste signaturer før han skifta klubb i sommer. Dette bildet er tatt under feiringen av seieren mot Stabekk i november 2008. FOTO: PRIVAT
Familien Dølven har abonnert på Nordstrands Blad siden 1925. Denne uka kunne vi overraske yngstejenta Elisabeth (25) med signert VIF-drakt!

HOLTET: Oldefar Arne Dølven abonnerte på Nordstrands Blad fra starten i 1925. Sønnen hans, Roald Dølven (88), tegnet abonnement da han giftet seg i 1951, og er fortsatt abonnent. Det samme er datteren Eva-Karin Dølven Beck, som sammen med sin mann Rune Beck deler hus med sin mor og far i Mailundveien på Holtet.

Forvirringen blir sannsynligvis total når vi forteller at datteren til Eva-Karin, Elisabeth (bildet) også får vår fantastiske lokalavis i postkassa på Skullerud. Enden på visa er iallefall at sistnevnte får en signert VIF-drakt som en hilsen for et langt og trofast familieforhold til Nordstrands Blad.

Historisk

Denne uka arrangerte vi en konkurranse for våre abonnenter, der vi ga bort signerte Vålerenga-drakter. Det eneste man trengte å gjøre for å delta, var å sende oss en E-post med navn og adresse for å «bevise» sitt abonnement. Familien Dølven Beck nøyde seg imidlertid ikke med å sende inn navnet sitt, men fortalte i samme slengen om sitt nesten snart nitti år gamle forhold til bladet. Det syntes vi i redaksjonen var så hyggelig at vi bestemte oss for å sende dem en premie, til tross for at de ikke ble trukket ut blant de heldige vinnerne.

Blodfans

Vi kunne ikke ha truffet bedre. Det viser seg nemlig at både mor og datter er blodfans av Vålerenga.

– Dette er fantastisk. Min største helt på Vålerenga var Moa, så da er det jo bare helt herlig at jeg får en drakt med hans signatur på. Selv om han desverre har bytta klubb, stråler Elisabeth når hun får gladmeldingen. Mamma Eva-Karin er like fornøyd med datterens premie.

– Vi reiser til Bergen for å se Vålerenga spille mot Brann hvert eneste år. Vi flyr ned, men kampdagen sitter vi på med Klansbussen. Da har vi politieskorte og det hele. Mannen min og jeg har vært VIF-supportere siden vi var ungdommer. Så at datteren min og samboeren hennes er like ivrige er jo veldig artig da. Denne premien kunne ikke truffet bedre, mener VIF-mammaen bestemt.

De andre vinnerne av signerte VIF-trøyer heter Stein Gabrielsen og Mette Ysen.

Det lønner seg å abonnere på Nordstrands Blad!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere