*Nettavisen* Nyheter.

Fjerner trener og nøkkelspiller

Miilah Kombat (t.v.) får ny trener i Ammerud, og samtidig er det bestemt at Bryan Defares (i bakgrunn) forsvinner fra klubben.

Ammerud kvitter seg med trener Michael Evans og stjernespiller Bryan Defares for å spare penger.

AMMERUD: Vi har ingen stor økonomi, og med dette håper vi å kutte i kostnadene før vi kommer i en eventuell krise, sier leder Eivind S. Jensen.

Evans returnerer dermed ikke fra USA etter sin juleferie, men får økonomisk kompensasjon til midten av februar. Ammerud velger en intern løsning og lar Ulf Landström ta over BLNO-laget. Rodgrigues Kito blir ny trener for kvinnelaget til Ammerud.

Evans hadde en veldig god månedslønn i norsk målestokk, mens Defares lå litt under en norsk gjennomsnittslønn. Nå får vi en mye billigere løsning, sier Jensen.

Defares har vært toppscorer i flere av Ammeruds kamper denne sesongen, men lederen tror ikke laget blir spesielt svekket av at han forsvinner. At trener Evans er borte, ser Jensen nesten bare på som et pluss.

Han er ikke noe stort tap, nei. Det var en sjanse å ansette ham, og han har vel ikke helt svart til forventningene. Ulf kan det nok gå lettere med, for han har allerede en utrolig «standing» i spillergruppa, sier Eivind S. Jensen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.