RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjernet det amerikanske flagget

Når Niklas Norman kom frem til Sydpolen, ble han skuffet da han så at det var to flagg på polpunktet.

FROGNER: Det at det britiske og amerikanske flagget vaiet i vinden på Sydpolen irriterte Norman. Derfor byttet han ut det amerikanske flagget med det norske. Og det ble det rabalder av.

Les også: Frigg-spiller med BBC til Sydpolen

– Det gikk bra helt til de fant det ut. Da gikk de gjennom overvåkningskameraet og fant ut at det var meg. Det ble mye kjeft og rabalder, sier Norman, som mener at det ikke bør være noen flagg på punktene.

– Roald Amundsen kom først frem og ideelt sett burde det være et norsk flagg her. Men på polpunktene skal ikke det være flagg og derfor skuffet det meg at det var to flagg der, forklarer Norman, som ikke regner med videre sanksjoner.

– Jeg startet neppe tredje verdenskrig. Men jeg ønsket å snakke med de som var ansvarlig, men da fikk jeg bare beskjed at jeg allerede har skapt nok trøbbel for de. Så dette er storpolitikk på sitt beste, ler han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere