RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjernvarme til Stortinget


Odd Einar Dørum (V):
Odd Einar Dørum (V):
Saken om fjernvarmeledningen ved Østensjøvannet er nå sendt som skriftlig spørsmål til olje- og energiminister Åslaug Haga (Sp).

ØSTENSJØVANNET/STORTINGET: Jeg synes det er prinsipielt viktig å tilby fjernvarme, men ikke fjernvarme som ødelegger en miljøpark. Derfor løfter jeg dette spørsmålet til nasjonalt plan, sier Odd Einar Dørum (V) som mandag stilte det skriftlige spørsmålet til olje og energiministeren.

Dørum spør statsråden om han synes de foreløpige planene for fremføring av fjernvarmeledning gjennom Østensjøvannet er akseptabelt i forhold til Stortingets mål om å stanse tapet av biologisk mangfold innen 2010?

Dette er en sak jeg har fulgt i mange år. Østensjø-området er svært rikt på biologisk mangfold i forhold til områdets utstrekning, og den umiddelbare nærhet til byggesonen i Oslo. Ethvert inngrep, og særlig i randsonene, kan få alvorlige konsekvenser for det biologiske mangfoldet, sier Dørum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere