RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bente Nilsen fra Bjørndal syntes det ble loppis med bismak, under sitt besøk på Manglerud i helgen. – Det er helt utrolig at parkeringsvakten kan ilegge bot her, sa hun.
Bente Nilsen fra Bjørndal syntes det ble loppis med bismak, under sitt besøk på Manglerud i helgen. – Det er helt utrolig at parkeringsvakten kan ilegge bot her, sa hun. Foto: FOTO: Line Rundmo

Flådd på loppis

Mens intetanende bilister var på «loppejakt» på Manglerud skole i helgen, så Aker P-drift sitt snitt til å håve inn tusenvis av kroner.

MANGLERUD: Når man i god tro drar på loppemarked for å kanskje gjøre et kupp, kan det være lurt å huske dette: dropp bilen! Nordstrands Blad har flere ganger registrert at parkeringsvakter er svært begeistret under slike arrangementer. Få parkeringsplasser og mange om beinet, samt misvisende skilt kan føre til at parkeringsselskapet kan tjene raske penger. 

På lørdag kunne nok Aker P-Drift gni seg godt i hendene, etter at loppemarkedet på Manglerud, i regi av Manglerud skoles musikkorps, var vel overstått.

Biler som stod parkert på atkomstveien mellom Plogveien og skolen, på venstre side, opplevde å få en uhyggelig lapp på frontruta. De involverte opplevde skiltingen på stedet, som forvirrende, noe som kan ha bidratt til feilparkeringen.

Raske penger

Han, og flere med han, reagerte på at parkeringsvakten hadde det litt for travelt med å skrive ut bøter denne dagen.

– Det er helt utrolig at parkeringsvakten kan ilegge bot her. Jeg så ingen skilt som antydet at det kunne bli bot! sa Bente Nilsen.

Hun, og flere med henne, trodde at «all stans forbudt»-skiltet gjaldt foran barnehagen like ved.

– Dette er spekulativt fra parkeringsselskapets side. Jeg kommer til å påklage dette med bakgrunn i misvisende skilt, sa hun om parkeringsboten.

Sammen med andre loppis-generaler, konfronterte Kjetil Nerland dagens antihelt, parkeringsvakten, om hvorfor han ikke hadde ringt parkeringsselskapet og spurt hvordan han skulle forholde seg til at det var loppemarked.

– Jeg gjorde det, sa vakta.

– ... Og da fikk du svaret: «kjør på, her er det penger å tjene!» fra sjefen, eller? spurte en av de berørte.

– Ja, svarte parkeringsvakten, etter ett sekunds betenkningstid.

Vakta snudde på skiltet

Kjetil Nerland tok med seg vakta på en liten befaring, og viste hvordan skiltet med «reservert parkering» var plassert.

Og da innrømmet vakta at han også syntes skiltets plassering kunne bidra til forvirring for parkerende bilister.

– Dere får sende en klage, sa han til dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere