RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Flaggheisingen på Ekeberg skole 17. mai var en skandale»

Flaggheisingen på Ekeberg skole 17. mai kl. 0800 var en skandale!

Har ikke speiderne på Ekeberg lært å behandle flagget på profesjonelt vis? Det sviktet ifjor også. Da lot de flagget subbe ned på bakken, men det skjedde heldigvis ikke iår. Flagget skal i utgangspunktet være slikt foldet sammen at det naturlig folder seg ut når man heiser det.

I dag ble flagget heist som en uryddig fillebunt og slik ble det hengende over en meter fra toppen til heldigvis etterhvert noen vindpust foldet det ut, men fremdeles over en meter fra toppen av stanga.

De fremmøtte tilskuerne, som kanskje anser flaggheisingen om morgenen som noe av det viktigste og høytideligste ved hele 17. mai-feiringen, glodde intenst på den mislykkede flaggheisingen, så ingen sang med selv om orkesteret tre ganger spilte «Ja vi elsker dette landet».

Hele flaggheisingen skjedde så uprofesjonelt at den kanskje ikke fortjente å figurere som, etter min mening, dagens viktigste programpost.

Det finnes sikkert to voksne mennesker på Ekeberg som sammen kan påta seg å sørge for en profesjonell flaggheising på Ekeberg skole 17. mai!

BML
Ekeberg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere