RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nana Buraas fra Grefsen er veldig fornøyd med jobben sin. Både morsomt og spennende, sier hun, her utenfor Trikkehallen på Kjelsås forrige tirsdag (08.04.)
Nana Buraas fra Grefsen er veldig fornøyd med jobben sin. Både morsomt og spennende, sier hun, her utenfor Trikkehallen på Kjelsås forrige tirsdag (08.04.)

Flax-filming på Kjelsås

Hva var det som foregikk utenfor Trikkehallen forrige tirsdag?

KJELSÅS: Vi (Monster Commercial AS) holder på å spille inn en reklamefilm for Flax, som kommer på TV etter hvert, sier produksjonsleder Nana Buraas, en leser av Nordre Aker Budstikke.

Ikke så rart og tilfeldig kanskje produksjonslederen viser seg å være fra Grefsen.

Morsomt og spennende

Familien har bodd der i flere år, og jeg har to skolebarn på Grefsen Barneskole, forteller Nana, som synes hver dag på jobben er gøy.

Det å lage film er både morsomt og spennende ingen dag er lik. En reklamefilm som den vi holder på med nå kan ta alt fra åtte til kanskje tyve timer å «skyte». Og så er det jo en del etterarbeid. Og som produksjonsleder har du veldig enkelt sagt ansvaret for at alt «går på skinner», forteller Nana.

Men hvordan får du drømmejobben?

Tja jeg er egentlig utdannet stillsfotograf. Men man starter som regel som produksjonsassistent, og da får man lært mye. Så får man bare prøve å rykke oppover på ansvarsnivået etter hvert, forteller Nana, som har mange kjente reklamefilmer/musikkvideoer på merittlisten.

Surferosa og Ingrid Olava

Blant annet har hun vært produksjonsleder for Surferosas siste videosingel, Ingrid Olavas musikkvideo, Tine Melk-reklamen (der hvor alle faller osv.) og den siste reklamefilmen til Synnøve Finden.

Men hvem er det egentlig som spiller i reklamefilmene?

Kanskje lager vi film i Norge med utenlandske skuespillere kanskje omvendt. Det varierer, sier Nana, før utstyret skal pakkes ned, og «location» flyttes litt lenger bort i gata nemlig utenfor Seven Eleven på Grefsenplatået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere