RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fleet Foxes til Øya


Fleet Foxes står på scenen 11. august i Middelalderparken.
Fleet Foxes står på scenen 11. august i Middelalderparken. Foto: FOTO: PROMO
Publikumsfavorittene Fleet Foxes kommer tilbake til Norge – og Middelalderparken – i august.

MIDDELALDERPARKEN: Øya slipper denne uka en ny artist hver eneste dag, og tirsdag var det Fleet Foxes som ble bekrefta til å stå på scenen i Middelalderparken i august.

Publikumsfavorittene i det amerikanske bandet slipper ny plate allerede til våren og 11. august står de altså på scenen under Øyafestivalen, der de også spilte for tre år siden.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN 2010 HER

– Vi så folkrockbandet for første gang i USA våren 2008 og ble mektig imponerte over deres myke, deilige melodier og harmonier. Øya ble den første europeiske festivalen som booka dem, forteller festivalledelsen i en pressemelding, og fortsetter:

– På det tidspunktet var kun EPen Sun Giant ute, men når debutalbumet kom skaffet de seg kjapt mange norske fans. De ble anerkjent som et av det årets store nykommere internasjonalt. Debuten toppa årsbestelistene til blant andre Mojo, Pitchfork og Billboard, forteller festivalledelsen i en pressemelding.

Les også: Explosions In The Sky til Øya

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN 2010 HER

Fleet Foxes hadde egentlig planlagt å gi ut plate i fjor, men først nå nærmer det seg utgivelse.

– Vi gleder oss over å invitere tilbake Robin Pecknold, norskettede Skyler Skjelset og resten av Fleet Foxes tilbake til Øya og ser fram til å høre nytt materiale i tillegg til eldre favoritter, forteller Øya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere