RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere brakker på Engebråten


Det vil bli bygget flere paviljonger på Engebråten, slik at ingen elever trenger å pendle til Grefsen vgs. fra høsten av.
Det vil bli bygget flere paviljonger på Engebråten, slik at ingen elever trenger å pendle til Grefsen vgs. fra høsten av.
Utdanningsbyråd Torger Ødegaard (H) vil sette opp paviljonger på Engebråten ungdomsskole fra neste skoleår. Samtidig avvikles ungdomsskoleordningen på Grefsen vgs.

ENGEBRÅTEN: Det siste årets pendlerordning for tiendeklassinger mellom Engebråten og Grefsen vgs, der elever fra ungdomsskolen har fått undervisning på den videregående skolen, har nå blitt evaluert.

Ifølge utdanningsbyråd Torger Ødegaard (H) var ikke ordningen tilfredsstillende, og vil bli avviklet fra og med neste skoleår.

Håper å få klart til høsten

- Vi håper å få opp paviljongene til skolestart i høst, eller så fort det lar seg gjøre, sier Ødegaard til Nordreakerbudstikke.no.

Han mener det må være en god løsning for Engebråten skole at ingen av neste års elever vil trenge å forflytte seg til naboskolen.

Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer om denne saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere