RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere branntilløp i helgen

Bare nå i helgen fikk Manglerud-politiet fem meldinger om mindre branner.

Manglerud politidistrikt: – Første melding kom fredag ved 17-tiden. Da brant det i en presenning i et skur ved en liten hytte i Mortensrudveien, forteller politioverbetjent Dag Harald Drevsjø.Snaue 20 minutter senere ble det meldt om gressbrann i Lusetjernveien på Holmlia. Naboer fikk dempet ilden, men brannvesenet måtte foreta etterslukking.

Fredag kveld brant det i paller ved Hallagerbakken skole på Holmlia. Ti unge i 15-18-årsalderen var observert, men ble borte. Det ble lett med hund i området.

Og lørdag kveld ble det meldt om brann i skogen nederst i Ljabrubakken. Her viste det seg at to gutter hadde fyrt opp bål for å steke pølser. Det var ingen fare for spredning, men de to fikk klar beskjed om å avslutte sitt varme måltid.

– Om gressbranner i utgangspunktet ikke blir så mye ut av, lager vi anmeldelse på alle meldingene vi får, sier overbetjent Drevsjø.

– Disse blir videresendt til politiets branngruppe for etterforskning. Vi på forebyggende avdeling på Manglerud tar oss av personer om vi får tak i dem. Er de under 15 år, blir de kalt inn til bekymringssamtale så de unge skal forstå alvoret i det de har gjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere