RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Johan Wallace (til venstre) og Roar Berg byr på høstkonsert i Lambertseter kirke lørdag.
Johan Wallace (til venstre) og Roar Berg byr på høstkonsert i Lambertseter kirke lørdag.

Flere bydelsdager

Flere arrangementer står for døren i anledning bydelsdagene i Nordstrand bydel. Dagene avsluttes søndag.

NORDSTRAND: Bydelsdagene i Nordstrand bydel varer ut uken. I kveld blir det mulighet til å være med på en historisk vandring fra Ekeberg Hovedgård. Vandringen ender opp på KFUM-huset der bydelsutvalgets leder Sigbjørn Odden skal dele ut årets bydelspris. Hvem som får prisen er enda en godt bevart hemmelighet.

Forteller om sin far

Fredag får Krystallen eldresenter besøk av Leif Justers datter som forteller om sin far. Eldresenteret får også besøk av bydelsdirektøren denne dagen. Lørdag braker det løs på Sæter med musikk og underholdning for både voksne og barn.

På kvelden samme dag blir det mulighet til å komme i lun høststemning i Lambertseter kirkes menighetssal når tenoren Roar Berg og Johan Wallace på klaver byr på stemningsfulle sanger fra sitt omfattende repertoar. Konserten har fått tittelen "Perler fra romansen og musikalverdenen".

Gudstjenester og trekkspillkonsert

Søndag er det først bydelsgudstjenester både i Lambertseter og Nordstrand kirke, deretter blir det trekkspillkonsert på Nordseter gård. Frivillighetssentralen på Lambertseter sørger for suppeservering og skyss ned til Nordseter for dem som kommer dit.
Se hele programmet for bydelsdagene på bydelens hjemmesider

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere