RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

T-banen: Det har i det siste vært flere innbrudd i billettautomater på T-banen.
T-banen: Det har i det siste vært flere innbrudd i billettautomater på T-banen. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Arne Vidar Jenssen

Flere innbrudd i T-baneautomater

I sommer har flere automater på T-banestasjoner blitt ødelagt og tømt for verdier.

ULSRUD/SKØYENÅSEN: –Det har i løpet av sommeren vært en god del innbrudd i T-baneautomater i Oslo, forteller stasjonssjef Gro Smedsrud på Manglerud politistasjon.

– Vi har i de seneste dagene hatt innbrudd ved Brynseng (meldt 11.7), Ulsrud (meldt14.7) og Skøyenåsen (meldt 27.7). Det er disse datoene vi har fått anmeldelsene, men vet ikke sikkert om det er disse dagene det skjedde og tidspunkt.

– Er det mye som er stjålet?

– Jeg vet ikke nå hvor store verdier som har blitt tatt. Det er brukt brekkjern ved noen av tilfellene og skjærebrenner ved andre, og dermed er skadene kostbare. Forholdene har skjedd kveld og natt.

Stasjonssjefen ber publikum ringes politiet med en gang de skulle være vitne til at automatene blir tatt eller har tips i forbindelse med de forholdene som har vært.

Også tidligere i år har det vært innbrudd i T-baneautomater, blant annet på Bogerud.


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere