Flere kjørte i fylla

Dag Drevsjø ved Manglerud politistasjon forteller at flere valgte å kjøre bil i palmehelgen, selv om de hadde drukket. Arkivfoto: Øystein Dahl Johansen

Dag Drevsjø ved Manglerud politistasjon forteller at flere valgte å kjøre bil i palmehelgen, selv om de hadde drukket. Arkivfoto: Øystein Dahl Johansen

Noen startet påskefeiringen litt tidlig og valgte å kjøre bil etterpå. Flere ble tatt for promillekjøring i palmehelgen.

VÅRT DISTRIKT: Fredag ettermiddag ble en bil stoppet i Nedre Prinsdals vei.

- Føreren var påvirket av alkohol, så bilen ble parkert og vedkommende kjørt til sentralarresten, forteller leder av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon, Dag Drevsjø til Nordstrands Blad.

Personskade

Natt til lørdag var det en trafikkulykke i Ekebergveien ved Munkerud.

- Sjåføren var påvirket av alkohol, hadde kjørt ut av veien og slått hodet mot interiøret, så vedkommende ble kjørt til Oslo kommunale legevakt, forteller politiførstebetjenten.

Noen timer senere samme natt lå politiet etter en bil nedover Ekebergskråningen. Bilen ble stoppet i Vårveien.

- Føreren, som var fra Litauen, hadde drukket alkohol, så bilen hans ble også parkert og han ble tatt med til sentralarresten, beretter han.

Stille palmehelg

Generelt var det lite å gjøre for manglerudpolitiet denne palmehelgen.

- Vi hadde blant annet regnet med at det skulle være mye ungdommer ute, men det var stille og rolig de fleste steder, avslutter Drevsjø.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.