Gå til sidens hovedinnhold

Flere lesere velger Nordstrands Blad

Mens de fleste aviser får færre lesere, velger flere å lese Nordstrands Blad.

VÅRT DISTRIKT: De offisielle lesertallene fra Forbruker/Mediaundersøkelsen, foretatt av TNS Gallup, viser at Nordstrands Blads posisjon i lokalmiljøet er ytterligere styrket. Avisens gratisutgave på torsdager har fått 3000 nye lesere på ett år.

Stoff som berører

NB hadde allerede en sterk posisjon i lesermarkedet i bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø. Nå viser de nye tallene at hver utgave har 1,1 lesere, noe som ikke er så vanlig når det gjelder gratisaviser.

– At vi fortsetter å vokse i lesermarkedet må bety at stadig nye innbyggere finner stoff i avisen som berører dem, enten det gjelder lokal idrett, lokal politikk, lokal kultur, lokale nyheter eller gratulasjoner. Eller alt sammen, sier en strålende fornøyd redaktør Ivar Brynildsen i Nordstrands Blad.

Ikke tilfeldig

Han er overbevist om at fremgangen ikke er tilfeldig.

– I Nordstrands Blad jobber det journalister som kjenner vår del av byen til bunns, som har et enormt kildenettverk, og som hver dag representerer avisen på en slik måte at folk føler nærhet til oss som jobber her, og til selve avisen. Nordstrands Blad er ikke bare papiret som kommer ned i postkassen eller nettavisen på skjermen din. Nordstrands Blad er også summen av alle oss som jobber i avisen, alle dere som tipser oss, alle dere som forteller oss historier hver eneste uke, som riser oss og roser oss. Takk for tilliten!

Aldri vært større

Nordstrands Blad er en del av Lokalavisene Oslo, som gir ut aviser i alle Oslos bydeler. Totalt har avisene en økning på 5000 lesere og når nå 227 000 lesere i hovedstaden. Hovedkonkurrenten Aften går til sammenligning videre ned fra 205 000 til 200 000 lesere.

– Økningen til Lokalavisene Oslo er utrolig gledelig. Nordstrands Blad har nå 62 000 lesere og har aldri vært større i lesermarkedet. Det gir et signal om at avisene treffer sitt publikum, og inspirerer selvsagt til å stå på videre for å lage gode lokalaviser, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus