RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere meldinger om ufine menn

Vi har i løpet av helgen fått 5-6 meldinger om ufine menn som har kontaktet unge jenter.

PRINSDAL/BJØRNDAL: Dette forteller stasjonssjef Gro Smedsrud på Manglerud politistasjon. Det er spesielt to saker vi har festet oss ved, sier hun. Den ene går på en mann med krøllet hår og på grønn sykkel. Han har opptrådt i området Prinsdal skole - Prinsdalshallen. Han har vært ufin mot unge jenter og de har blitt ganske så skremt. Vi har fått meldinger både fra skolen og foreldre, sier Smedsrud.

Det andre forholdet er knyttet til Bjørndal, nærmere bestemt Elgtråkket/Thorn Dønhaugs vei. Like etter skoletid fredag skal en 15 år gammel jente ha blitt kontaktet av en mann, han tok tak i henne, klinte seg innpå og begynte å famle med klærne hennes. Men hun kom seg heldigvis unna, sier stasjonssjefen.

Vi vil ikke skremme, men ber unge jenter å være oppmerksomme. Gå unna i stedet for å innlede samtale med fremmede menn. Og bli i alle fall ikke med dem. Når flere går sammen, er de tryggere enn om de er alene.

Og selvfølgelig håper politiet at de får rask melding om flere skulle få tilsvarende opplevelser. Jo raskere vi får melding, jo raskere kan vi rykke ut og muligens få en pågripelse, sier stasjonssjef Gro Smedsrud som forteller at de nå vil ha spesielt fokus på slike forhold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere