RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere nominerte


 
 
Her følger resten av de nominerte russebussene.

inSAME

26 gutter fra Pers, OHG og Fagerborg er inspirert av samer, og presenterer blant annet live joikeopptreden på Tryvann de dagene de står i ringen.Random

En guttegjeng på 27 fra Persbråten, Handelsgym, Fagerborg og Wang

Aviators

Aviators består av 22 gutter fra Persbråten, Berg, Sogn og Handelsgym. De har tuftet konseptet sitt på old school piloter.

Bedrock

22 jenter fra Ullern, Berg, Bjerke, Akademiet, Fagga, Elvebakken, Bredtvet og Sandaker rocker russetiden i bussen "Bedrock". Jentene velger å dra tilbake til steinalderen i russetiden, og har hentet inspirasjon fra Fred Flintstone og byen Bedrock.

Tunesquad

26 jenter fra hovedsaklig Ullern, Pers og OHG. Konseptet er basketball, med utgangspunkt i filmen Space Jam.Scoop

En gjeng på 26 gutter, hovedsaklig fra Ullern, Wang, OHG og Pers. Konseptet er basert på de gode gamle amerikanske isbilene. Scoop vant prisen for årets konsept på Lillehammer, og kom på andre plass på tryvannskåringen.

Prestige

Bussen består av 25 gutter, hovedsakelig fra Pers, Ullern, Fagerborg og Handelsgym. Konseptet deres er basert på magi og illusjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere