Flere skadd etter slagsmål med kniv

I en heller går lagerbygning ovenfor kirken på Rødtvet ligger Hinduenes Tempel. Her pågår den stor tolv dagers festival. I dag er den tiende dagen.

I en heller går lagerbygning ovenfor kirken på Rødtvet ligger Hinduenes Tempel. Her pågår den stor tolv dagers festival. I dag er den tiende dagen. Foto: Arkivfoto: Jacob Kirkevaag

En krangel om parkeringsplass endte i slagsmål med kniv og slagvåpen. Tre er pågrepet og behandles på legevakten før de kjøres til arresten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Like nedenfor bildekanten er også innkjørselen til området hvor krangelen oppsto. Foto: Arkivfoto: Jacob Kirkevaag

Klikk på bildet for å forstørre.

Stor feiring: Tempel Års Festival er en stor feiring og i dag er det over 6000 med på den. Foto: Arkivfoto: Jacob Kirkevaag

RØDTVET: I tolv dager til ende feirer Hinduene sin Tempel Års Festival. I dag er den tiende dagen; Dagen da gudene tas ut på tur og dagen da det vonde skal ødelegges.

Trist

Over 6000 er til stede og den religiøse markeringen er også en stor familiefest.

– Det er beklagelig at en slik hendelse skal oppstå, sier styreleder og forstander Kuddithamby Vamathevan til Lokalavisen Groruddalen og legger til:

– Så vidt jeg vet så oppsto det en krangel da våre vakter nektet en mann å parkere slik at han blokkerte innkjøringen til området. Med så mange mennesker samlet er det svært viktig å sørge for tilgang for ambulanser og brannbiler om noe skulle oppstå.

Han forteller videre at politiet har ordnet opp på stedet og at den store høytiden fortsetter.

Tre pågrepet

Politiet har pågrepet tre personer etter slagsmålet. De er selv skadet og brakt til legevakten før de kjøres til arresten.

– En av de fornærmete ble behandlet på stedet, og en er kjørt til Ullevål sykehus med stikk. eller kuttskader i hodet, men tilstanden er ikke kjent, sier operasjonsleder Finn Belle til Lokalavisen Groruddalen.

Han legger til at politiet har gode vitner etter hendelsen og at de regner med å finne ut av dette.I alt var det ti personer innblandet i krangelen og slåsskampen som oppsto, og seks ble skadd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.