RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etter at Bekkelaget advarte foreldre og elever mot en mann i en hvit varebil har nå også Nordstrand skole valgt å gå ut og advare mot det samme.
Etter at Bekkelaget advarte foreldre og elever mot en mann i en hvit varebil har nå også Nordstrand skole valgt å gå ut og advare mot det samme.

Flere skoler advarer mot hvit varebil

Etter at Bekkelaget skole for to uker siden advarte foreldre og elever mot en mann i en hvit varebil har nå flere skoler gått ut og advart om det samme.

NORDSTRAND: For rundt to uker siden ble en elev ved Bekkelaget skole forsøkt kontaktet av en mann i en hvit varebil. Skolen valgte da å gå ut og advare foreldre og gi elevene en plan for hvordan de skal oppføre seg hvis slike ting inntreffet.

Mandag denne uken gikk Nordstrand skole til samme skritt, uten at det har skjedd noe med noen av skolens elever.

– Vi er blitt kontaktet av foreldre som har fått vite om dette fra Bekkelaget skole. I samråd med Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) og skolens politikontakt ønsker vi nå å informere foreldre om dette, sier rektor Anne-Karin Sunde ved Nordstrand skole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere