RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere skudd hørt på Holmlia søndag kveld


 
 
En stor politistyrke leter etter én eller flere personer etter at det ble løsnet skudd på Holmlia i kveld, søndag.

HOLMLIA: Skuddene i kveld ble hørt ved Holmlia kirke.

Også natt til i dag, rundt klokka 02.40, ble det avfyrt skudd i området. En person skjøt med en revolver i en rundkjøring i Asperudlia. Gjerningsmannen ble pågrepet, og det er ingen opplysninger om noe sammenheng mellom hendelsene.

Politiet fikk i kveld flere telefoner fra folk i nærområdet som hadde hørt skuddene ved Holmlia kirke. De første meldingene kom inn klokka 20.10.

– Vi har fått meldinger om at det ble avfyrt 8-9 skudd ved Holmlia kirke. Foreløpig har vi ikke funnet noen skadde, sier operasjonsleder Heidi Grunstad ved Oslo politidistrikt til NRK.

Flere politipatruljer er på jakt etter den eller de som avfyrte skuddene. Helikopter er også satt inn i søket. Politiet vet ikke hvilket våpen som er brukt.

Grunstad sier til Dagbladet at de ber folk om ikke å oppholde seg der politiet jobber. Politiet ønsker også tips i saken, på telefon 02800.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere