*Nettavisen* Nyheter.

Flere tatt med promille

Han skulle nok heller ha kjørt toget, 50-åringen som fredag ble stoppet for uryddig og farlig kjøring - og med promille - på Hauketo. Foto: Illustrasjonsfoto

Desember er promille-måneden, og politiet er på vakt. Les Manglerud-politiets logg.

Kjørte vinglete

HAUKETO: Når man kombinerer bilkjøring med alkohol, kan det fort bli litt uryddig og farlig kjøring. Det var bakgrunnen for at politiet stoppet en bil på Hauketo tidlig fredag ettermiddag. Mistanken ble bekreftet, og dermed endte en 50 år gammel mann i sentralarresten.

Kjørte med promille

RYEN/LJAN: Promillefangst ble det også to ganger natt til søndag. Første var litt over kl. 03 i Åsdalsveien på Ljan. En 51 år gammel mann endte i sentralarresten.
Det samme skjedde med en 32 år gammel mann som måtte blåse i tunellen øverst mot Ryen tidlig søndag morgen. Her ble 45 kjørere vinket inn. De øvrige hadde rent blod.

Overstadig beruset

HOLMLIA: Politiet fikk fredag kveld melding om en overstadig beruset mann i Holmlia sentervei. Han skulle ikke være i stand til å ta vare på seg selv. Men innen politiet nådde frem, var han borte.

Skulle bare tenne stearinlys

HAUKETO: Litt over klokken 03 natt til lørdag ble det meldt om at en mann forsøkte å tenne på en søppeldunk i Olaves Hvervens vei på Hauketo. Da politiet kom til stedet, forklarte han at han hadde kjøpt julepresanger, og tente en lighter for å se hva han hadde i posene sine.
Den 28 år gamle mannen fra Ljan fikk klar melding om at han måtte være forsiktig. Han fikk også en anmeldelse på seg for å ha narkotika. Han ble bortvist fra stedet.

Tagget på T-banen

BERGKRYSTALLEN: Lørdag morgen meldte Sporveien om skadeverk på T-banen på Bergkrystallen på Lambertseter. Tre gutter var sett tagge på en vogn, men både guttene og toget var borte da politiet kom til stedet.

Fikk fyringsforbud

EKEBERG: Natt til søndag ble det meldt om at det brant i en pipe i Samvirkeveien på Ekeberg. OBRE kunne konstatere liten brann, men satte fyringsforbud i boligen.

Kjørte i tunellveggen

RYEN: En 22 år gammel mann mistet søndag morgen styringen nedover i tunnelen fra Ryen, og bilen veltet. Mannen ble pågrepet, og etter hvert ble det klart at han var etterlyst.

Les mer fra Nordstrands Blad her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.