Flere tyverier i helgen

 

 

Politiloggen fra helgen viser at det har vært flere ran i Oslo. Les politiloggen her.

Forsøk på ran

OSLO: Tidlig på kvelden fredag ringte en kvinne til politiet og fortalte at hun var blitt kontaktet på gaten av en ung gutt, som spurte om hun hadde noen penger, noe hun benektet.

Da dukket det opp en person til og han viftet litt med en kniv, og melder oppfattet det hele som et forsøk på ran. Hun gikk bare fra stedet, men ga god beskrivelse på de to guttene. Det skulle være to gutter med asiatisk utseende på under 18 år.

Noe senere ble to personer som passet til signalementet pågrepet like ved. Det var to gutter på hhv 15 og 16 år. Begge ble kjørt politiarresten, og blir anmeldt for forsøk på ran.

Fraranet mobiltelefon og penger

Kl. 00.17 lørdag ringte en fornærmet til politiet og fortalte at han var ranet nederst i Karl Johans gate. Det var tre personer med afrikansk utseende som utførte dette. Lite signalement, kun mørke klær og en caps.

Ranerne med seg en mobiltelefon og ca. 700 kroner. De forsøkte å få med seg mer, melder forhindret det. Politiet kjørte litt rundt med fornærmede, men ingen gjerningsmenn ble pågrepet.

Slagsmål i Møllergata - fire pågrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 03.17 lørdag morgen kom politipatrulje over et slagsmål i Møllergata 32 og fikk fort kontroll på to personer, men det utviklet seg, og patruljen måtte ha bistand av et par patruljer til. Slagsmålet hadde resultert i en knust rute på 2 X 2 meter.

Mens dette pågikk ble det tagget på politibilene. To personer ble pågrepet for dette også, så til samme fire personer pågrepet..

Tagger pågrepet

GAMLEBYEN: Lørdag formiddag ble en tagger pågrepet i Gamlebyen. Gikk og tagget "OINK" på bl.a. lyktestolper. Vedkommende hadde sølvfarge på hendene da han ble pågrepet. I tillegg hadde han taggesaker på seg fra før. Pågrepne kjørt arresten

Trafikkulykke - førerkort beslaglagt

OSLO SENTRUM: Kl. 03.28 søndag morgen fikk politiet melding om en person som var påkjørt i Kongens gate. Det var en drosje som hadde kjørt på fornærmede - en mann på 26 år som fikk et brudd i ankelen. Fører av drosjen ble fratatt førerkortet på stedet.

Tyv pågrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 03.43 fikk en politipatrulje henvendelse fra en person som sa han var fratatt mobiltelefonen og en del betalingskort. Dette hadde skjedd i Dronningens gate ved Karl Johans gate. Patruljen fikk påvist en av dem som utførte tyveriet; en mann på 21 år som ble pågrepet og kjørt i politiarrest. Fornærmede fikk tilbake sin telefon og de fleste kortene.

Kvinne tatt hånd om

GRÜNERLØKKA: Søndag ble det meldt om en ubalansert kvinne på Grünerløkka. Hun knuste en blomsterpotte, slo og dyttet forbipasserende med en paraply. Hun ville gjerne bli kjørt til Legevakta, noe politiet etterkom. Ingen skade på personer eller biler. Ingen anmeldelse i saken.

Svidd mat ga røykutvikling

GRØNLAND: Kl. 01.36 natt til mandag fikk politiet melding fra Brannvesenet om at et var brann i en leilighet i Schweigaards gate. Det viste seg at det var en mann som hadde forsøkt å lage seg litt mat på natten. Dette var ikke vellykket og maten ble veldig svidd.

Mannen - som var i slutten av 60-årene - fikk i seg litt røyk, men ble ikke skadet. Han hadde heller ikke røykvarsler. Politiet har skrevet an anmeldelse på saken.

Vannlekkasje "bråket"

GRØNLAND: Kl. 01.57 fikk en politipatrulje beskjed fra en person om at det var mye "bråk" under asfalten i Grønlandsleiret ved Platous gate. Asfalten bulet også litt opp. Vi antok at det kunne være en vannlekkasje og varslet Oslo vann og avløp (OVA), og de kom til stedet etter ca. 30 minutter.

I mellomtiden sperret politiet av all trafikk i Grønlandsleiret mellom Tøyengata og Åkerbergveien. Etter at stedet var sjekket av OVA, ble Grønlandsleiret stengt fra Tøyengata. Stedet ble skiltet og det ble ordnet med omkjøring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag