Gå til sidens hovedinnhold

Flere Ullern-saker behandles torsdag

Ullern byutviklings- og samferdselskomité behandler i dag, torsdag 4. desember, flere saker av vesentlig betydning for bydelen.

LILLEAKER: Blant annet skal trafikken gjennom Bekkefaret på nytt behandles med hensyn til tiltak mot den økte trafikkmengden og for høye hastigheter.

Samferdselsetaten ønsker ikke å foreta seg noe i saken, selv om etatens egne målinger viser en sterk trafikkøkning med nærmere 5000 biler som bruker Bekkefaret som gjennomfartsåre. Snitthastigheten ligger mellom 38 48 kilometer i 30-sonen.

Konventveien

Beboere i Hoffsveien vil ha utredet konsekvensene for en stenging av Konventveien.

LES OGSÅ: Ber igjen om trafikksikring

Selv om bydelsutvalget har bedt om at reguleringen for Konventveien gjennomføres med hensyn til stenging, svarer samferdselsbyråden, Peter N. Myhre, at dette er uaktuelt fordi plan- og bygningsetaten i 2002 har sagt at gjeldende regulering er uaktuell.

Etaten har ikke gitt noen begrunnelse for dette.

Omstridt byggesak

Ullern Tennisklubb vil ha en utvidet boblehall på Blokkajordet for sine aktiviteter. En del naboer har protestert.

Komiteen skal også behandle en omstridt byggesak i Vækerøveien 3, hvor et større kontorbygg er planlagt. Til dette har det kommet sterke protester fra naboer og velforeninger.

De protesterer på noe de mener blir en mastodont i nærmiljøet med dertil store trafikkproblemer.

LES OGSÅ: Fremstår som en mastodont

En større utbyggingssak på nedsiden av CC Vest mot Lysakerelva skal behandles. Mustad Eiendom vil bygge 4 bygningsvolumer på inntil 8 etasjer for bolig- og næringsformål.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley