RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flest innbrudd i vest


MELD FRA: Politiet publikum om å hjelpe til å ta innbruddstyvene som herjer i Oslo vest (Arkivfoto: Patrik Eian Fjeldstad).
MELD FRA: Politiet publikum om å hjelpe til å ta innbruddstyvene som herjer i Oslo vest (Arkivfoto: Patrik Eian Fjeldstad). Foto: Arkivfoto: Patrik Eian Fjeldstad
– Vi har ingen grunn til å tro at det er en sammenheng mellom alle innbruddene på Oslos vestkant om dagen, sier politioverbetjent Geir Ellefsen fra Majorstua politistasjon.

OSLO: – Publikum må ringe politiet ved mistenkelige mennesker og biler, sier Ellefsen.Forrige uke var det hele 11 innbrudd på Oslo vest i områdene Vinderen-Ris-Slemdal, Bestum-Ullern og Vettakollen.

Geir Ellefsen forteller at det er på vestkanten de får det meste av innbrudds saker i byen, og at det så og si er stille ellers.

LES OGSÅ: Bortførte barna og maltrakterte konens ansikt

Ingen sammenheng

Politiet mener det er flere som er ansvarlige for det høye antallet med innbrudd som preger Oslo vest.

– Vi har ingen grunn til å tro at det er en sammenheng mellom alle innbruddene på Oslos vestkant om dagen. Vi har pågrepet en person som vi mener er ansvarlig for flere av sakene, men han er ute på gaten foreløpig.

LES OGSÅ: Siste fra politiets Twitter-logg

Ber om hjelp fra publikum

Geir Ellefsen mener det er viktig at folk holder øynene åpne og hjelper politiet.

– Det går veldig i bølger med innbrudd i boligområder, og disse sakene har svært høy prioritering. Vi jobber svært konsentrert om å finne de ansvarlige, men vi er avhengige av hjelp fra publikum. Ser man noen mistenkelige mennesker og biler i området må man melde fra med en gang til oss, forteller Ellefsen.

Politiet kan du ringe på nummeret 02800 om det ikke er et nødstilfelle, Majorstua politikammer har nummer 22669050.

LES OGSÅ: Trygghet i Oslos gater

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere