RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flexbo-husene kan bli stående


Flexbohusene i Kapellveien, for tidligere bostedsløse og rusavhengige, kan bli stående lenger enn de planlagte to årene. Arkivfoto
Flexbohusene i Kapellveien, for tidligere bostedsløse og rusavhengige, kan bli stående lenger enn de planlagte to årene. Arkivfoto
I juni neste år går midlertidig tillatelse for Flexbo-husene i Kapellveien ut. Men kommunen vil forlenge bosettingen.

GREFSEN: De fem Flexbo-småhusene i Kapellveien – på "Utsikten", i skogen bak hageavfallsstasjonen – har midlertidig bosettingstillatelse til juni neste år. Husene ble satt opp i 2008. Nå jobbes det for å forlenge tillatelsen.

Vil forlenge

– Det arbeides for å få tillatelse til å forlenge den tiden husene kan stå på tomta. Det betyr frem til tomten skal brukes til det formålet den er regulert til, som er gravlund, forteller byrådssekretær Anne-Kristine Jensen (Frp) til Nordre Aker Budstikke.

Ikke permanent

Avisen har flere ganger tidligere skrevet om Flexbo – fem småhus i Kapellveien hvor det bor personer som tidligere har bodd ute eller eventuelt på hospits. Det er Bydel St. Hanshaugen som er prosjektleder for Flexbo.

Men ifølge byrådssekretæren ønsker ikke kommunen å omregulere tomten.

– Det vil imidlertid ikke ble søkt om permanent omregulering, sier Jensen.

Les flere saker om Flexbo på www.nordreakerbudstikke.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere